Fort Pintas Championat!

YEY!
Första Fort Pinta Championatet= LYCKAT! :D
 
3a! :D
Överlycklig! Det var ju första gången jag körde xD
 
 
Älskar Rosetten! Den är så fiiin :D

Jorvik Horse Show!

Stort klubbevent! Jorvik Horse Show! =) Datum o tider står i videon!
 
OBS! Tänk på att anmäla er! Ni kan anmäla er fram till 1 timme innan "start"!
(tryck på bilden)
 
 
 

Abbie Waterburg

Red lite med Abbie Waterburg. =) Det var roligt!!

hehe....

....... Såg detta nu xD Inte konstigt att det inte gick att logga in!

Midnight bomb

Bara red omkring lite o tog en massa bilder. Försökte ta lite olika slags bilder men, men... xD Hade väldigt tråkigt!!!! Liten bildbomd...på Midnight o miiiiig...

Levla Miiiiidnight!

YES! Bara 1 level kvar!!!!!!! :D

Event: "Försten till"

Som vanligt på Lördagar så hade vi event idag! Lördagens event var "försten till tävlingar" Det var jätteroligt men efter ett tag hittade vi på lite egna försten till tävlingar. Som ex. Försten till Rådsman i FG, försten till Pi, till vatten kvarnen m.m. Som final hade vi från Pi, försten till portalen på Dark Cores Plattform. Det var den roligaste o svåraste! =)

Häst i hötorken

Scaaaaryyyy! En häst i hötorken på vingåden!!! Det är en pratbubbla över den så det kanske kommer ett uppdrag om det.... Den har något skit läskigt o äckligt i halsen!!!!!!!! =( Typ ögon..

Levling med Ebba

Levlar Midnight lite o Ebba levlar sin häst Angel

Nya medlemmar! <3

Hej! Ebba Mountainheart (Moon Riders nya klubbledare) & jag kände att vi behövde lite fler medlemmar. Så vi försökte bjuda in några.. det gick lite bätter än vi trodde!! xD Vi var 21 medlemmar i MR och nu är vi 41 :D 20 nya medlemmar på 2 dagar! =)
Fler personer har gått med men tog inte kort på alla! =) <3

Kommer säkert i uppdatering

O.o Kommer ni ihåg när man kunde gå in i som ett "omklädningsrum" här? De tog ju bort det sen men nu verkar det som om det kommer en klädbutik här! :O

Uteritt Klubben 14/5

Heeeeeeeeejsan! Vi hade uteritt idag igen! :D Idag var det bara Emma som kom. Frida vet jag inte vart hon var men vi körde på utan henne. =)
Vi red mot GÅD för att grilla korv.
KOOOOOOOOOOOOOOOOOORV!

Bytt Hemstall Igen!

Heeej! Längtade efter Steves Gård igen så jag så jag flyttade tillbaka dit! =)
Saknat Utsikten!

.


Penga bugg igen!!!

Men!!!! Jag tog häst-transporten till FG. Den tog inte 100 JS! Kolla! Jag hade 9715 JS först. Nu har jag 9655! Jag borde ha 9615!!! :O Vad händer?!

Penga & Hö Bugg!

Första gången jag köpte en höbal så fick jag 500 JS istället för att förlora 500 JS! Nu när jag matar Midnight så blir det en "hö" och en höbal! (Jag hade 2 höbalar kvar när jag mata henne) Plus att jag får 100 JS!!! :O Bugg?!!!

Cirkus

Heeeej! Idag kom jag in i cirkusen! Har ju missat 2 dagar så kom inte in förrens idag. Hoppade genom lite eldringar med Star. =)
Gillar denhär bilden! :D

Hudiksvall

Hej!
Jag är i Hudiksvall och kommer hem på Söndag. Har ingen dator så jag kan inte spela ss =( (bloggar från mobilen nu)
Det kanske kommer upp något jag gör här men annars ses vi på Söndag! =)

Signes snygga ställning xD


Träning

Hej Tränade Midnight lite snabbt nu. Kom precis hem från stallet. Har varit där sen 8 imorse! =) Ska rida ut snart så jag kanske bloggar ikväll! Ses! <3
Hatar när man "tappar stigbyglarna"

Upptäcker "Jorvik Stall Sidan"

Heeeeej! Upptäckte tre ställen på Jorvik Stall Sidan idag. =) Brådnäset
De Bortglömda Fälten
Södra Jorvik

Everwind-Terräng xD

Hej Hej! Körde som en liten terrängbana på Everwindfälten.. Det var roligt! <3

Hoppträning Med Star & Frida

Frida & Jag hade lite tråkigt.... Vi hoppade lite med hästarna & körde hoppbanan som vi kommer ha i det stora eventet i klubben! =)

Levla Midnight Time xD

Heeeej! Hade en liten Levla Midnigt Time! Den blev inte så lång.. Körde bara terräng-loppen på VG, De i Ridhuset, Jaspers & GyllenBlad Skogen. =)

Rider Starflower

Tränade Star lite... Har såå tråkigt! Men ska försöka att redigera en massa bilder (har ca 200 bilder som är oredigerade)

VDC

Testade Valedales Championat för första gången! Nöjd med en tredjeplats för att vara första gången jag körde! =) <3 <3Starflower<3

Ridning med Midnight

Heeeej! Red en liten sväng med Midnight i Hollow Woods medans jag väntar på att Frida ska komma och att vi ska ha klubbmöte! =)

WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!WRITE STUFF ABOUT YOURSELF AND YOUR AWESOME BLOG HERE!


Jojz.blogg.se
RSS 2.0